About my world.

Dacă ar fi să ne gândim la imposibil…sigur am intra într-o mareee maree încurcătură.Şi totuşi e posibil ca o fetiţă să devină un panda mare şi drăgălaş?Hmm..cu siguranţă nu.Nu în lumea reală care ne înconjoară.Şi dacă am sta să ne gândim şi mai bine la imposibil..am realiza că în mediul virtual este cu putinţă ca un panda să fie în spatele monitorului,şi în spatele a tot ceea ce citeşti tu acum.

panda becoming

  Sunt o fire extrem de ciudată.Mă împart între rece şi cald.Un minut zâmbesc,un minut sunt tristă.Dar optimismul nu dispare niciodată din sângele meu de panda drăgălaş.Aş spune,după aspect,că încă sunt un copil,un boboc de floare ce trebuie să intre într-o perioadă a transformării,un boboc ce este nevoit să parcurgă un drum iniţiatic.Dar mintea mea este antrenată pentru a face faţă la marile provocări ce apar la vârsta mea.Această minte de panda a dobândit numeroase aptitudini umane,iar nasul meu fin a adulmecat de nenumărate ori,cu cea mai mare plăcere,parfumul cărţilor noi.

Lumea mea este alcătuită din cărţi,blogging,şi multe alte specimene ce îmi dau târcoale din când în când.Ce nu suport?Prefăcătoria(parşivitatea) şi persoanele care se cred perfecte,importante şi care defapt nu au nimic în comun cu realitatea.Pierdută în spaţiu?Da,sunt.Provin de pe Pandnexus.Planeta ursuleţilor panda.Îmi place să exagerez.Mult.

Concluzie?

Welcome to the PANDA’S PARADISE!

pooh

Reclame

6 comentarii la “About my world.

  1. Mă bucur să aterizez în universul acesta dubios al ursulețului Panda .Mult succes cu acest locușor

  2. pisiiio3 spune:

    Ce drăguț…Și mie îmi plac mult ursuleți panda…
    Și îmi place să îmi petrec timpul aici , m-ai ales dacă te pot citi … 😀 😛

  3. Alexa spune:

    Abadododoolidodouuu!!!! Aşa de pandaa măăă!!! Prea adorabil. Deja văd panda ăia mici aşa cum dorm cu nasucul lor umed şi moale… Păi… Îmi pare bine panda!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s